Home Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel Print E-mail

Frits Amusement is een veelzijdig en creatief bedrijf dat zich bezig houdt met de organisatie, verzorging, productie en uitvoering van alle soorten feesten en evenementen in de ruimste zin van het woord.

Sinds 2001 leveren en verzorgen wij zeer uiteenlopende producties, concepten, feesten en evenementen voor onze opdrachtgevers. Door middel van het ontwerpen, produceren en leveren van complete concepten en creaties, worden feesten, evenementen en beurzen mede door onze inzet een groot succes.

Naast het organiseren en verzorgen van feesten en evenementen is er op vele verzoeken van onze opdrachtgevers ook een verhuurbedrijf ontstaan.

In dit verhuurbedrijf verhuren wij vele attracties, eye catchers, decors en andere leuke attributen om uw feest of evenement tot een succes te maken of om deze juist onder de aandacht te brengen.

Door de oprichting van het verhuurbedrijf naast de organisatie, is onze kring van opdrachtgevers sterk toegenomen. Mede hierdoor ook onze inspiratie welke nu onuitputtelijk is!

Per september 2006 hebben wij intrek genomen in ons huidige pand aan de Patroonstraat te Nijkerk. Vanuit deze locatie in midden Nederland produceren en verzorgen wij alle wensen van onze opdrachtgevers.

Naast ons kantoor is op deze locatie ook het verhuurbedrijf gevestigd, waar u op afspraak terecht kunt voor al uw wensen.

Op deze website zullen wij zoveel mogelijk informatie proberen te verstrekken over onze service, verhuurmogelijkheden, organisatie, productie en overige zaken.

Uiteraard heeft u speciale en bijzondere wensen, wij staan u graag persoonlijk en telefonisch te woord om u verder te helpen.

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement