Producties en Projecten Print E-mail

Frits Amusement ontwikkelt en produceert diverse concepten geheel naar wens van onze opdrachtgevers.
Dit kan varieëren van een idee voor een evenement of feest welke wij uitwerken tot een concreet concept tot aan het inbouwen van diverse decors en bouwwerken op beurzen, evenementen, feesten en voor televisieprogramma’s.

Onze productie gebeurt geheel in eigen beheer en op ons eigen kantoor en werkplaats.
Voor bedrijven, verenigingen en instellingen ontwerpen en produceren wij diverse evenementen om bepaalde zaken onder de aandacht te brengen, bezoekers te trekken naar bepaalde locaties of om een bepaalde plaats te promoten.

Naast de verzorging van concrete concepten produceren wij ook de meest uiteenlopende oplossingen voor zaken welke geplaatst worden op feesten, evenementen en in televisieprogramma’s.
Veelal worden wij benaderd door opdrachtgevers welke in de voorbereiding van een feest, evenement of bepaalde productie een probleem tegenkomen waar zij een oplossing voor zoeken.
Met onze creativiteit, handigheid en kennis van zaken verzorgen wij mooie oplossingen naar tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Een aantal voorbeelden van producties welke wij hebben verzorgd zijn:


Kick-off Winterbandenactie BMW Ekris

Voor de lancering van de winterbandenactie 2008 van Ekris BMW hebben wij winterhuisjes ontworpen en geproduceerd voor elk filiaal.
Vanuit deze huisjes heeft de cateraar de bezoekers voorzien van een warm drankje en hapje welke toepasselijk zijn bij de winter.
Bij deze huisjes hebben wij passende meubels geplaatst en winterdecoratie toegevoegd voor een verzorgd en compleet gezicht.

In November 2009 heeft Ekris ons wederom benaderd om voor alle filialen voor de tweede maal een soort gelijke actie te verzorgen, maar dan in de Oktoberfest stijl. In onze werkplaats zijn de winterhuisjes aangepast aan het Oktoberfest thema en zijn er nieuwe decorstukken gebouwd. Ook hebben wij de aankleding met betrekking tot de afwerking geheel in het Oktoberfest thema verzorgd.

  

                      

  

Frits Amusement zal in 2010 het Oktoberfest thema standaard in de verhuur brengen. Voor ludieke acties en voor grote tentfeesten zijn zo goed als alle voorbereidingen getroffen om onze opdrachtgevers een onvergetelijk feest of evenement te bezorgen.

Bruiloft Huub en Claire in De Gouden Kooi

Voor de bruiloft van 2008 heeft Frits Amusement diverse zaken verzorgd.
In de tuin van de Gouden Kooi waar het huwelijk werd voltrokken hebben wij een mooie setting gecreërd, waarmee het camerateam en de pers goed te werk kon.
Geheel op maat is de setting geleverd en geplaatst. Naast deze setting verzorgde Frits Amusement het muzikale entertainment, de tenten, meubels en ballondecoraties.

Voor foto's van deze bruiloft via u onder de knop "Media"


Finale Can’t Buy Me Love 2008

Voor de finale van het programma Can’t Buy Me Love verzorgden wij de setting in de tuin van deze Villa.
Vele tientallen meters rode loper en de finale plaats van uitzending zijn door ons op maat geproduceerd.
Ook hier het belang van het camerateam waarbij het geheel goed op afgestemd diende te worden om het geheel mooi gefilmd te krijgen.


Barombouw Cool Cat personeelfeest 2009

Voor een groots personeelsfeest van Cool Cat Hoofdkantoor te Houten is Frits Amusement benanderd voor de verzorging van diverse zaken zoals een grote feesttent, de toiletten, horecavoorzieningen en diverse andere zaken.
Op dit personeelsfeest voor personeel uit Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland werden twee barren van elk 10 meter geplaatst. De ingehuurde barren waren niet gelijk aan elkaar waarvoor wij een schitterende ombouw geproduceerd hebben.
Na het plaatsen van deze ombouw waren alle bar elementen niet meer zichtbaar en leek alles bij elkaar een groot geheel.
Deze barombouw hebben wij in goede standaard maten geproduceerd zodat deze nu per meter verhuurbaar is.


Valentijnsmarkt Nijkerk

Frits Amusement heeft in oktober 2008 haar zinnen gezet op een nieuw terugkerend evenement in de maand februari welke ook is in te zetten in meerdere plaatsen.
Na een brainstorm is er een bepaald idee naar voren gekomen waarmee wij als eerst de Nijkerkse Ondernemers Vereniging hebben benaderd.
Deze vereniging reageerde zeer positief op het plan en besloot ons direct opdracht te geven om tot uitvoer over te gaan.
Mede gezien de crisis zou dit voor de ondernemers iets kunnen zijn om meer bezoekers naar het centrum van Nijkerk te krijgen.
Op zaterdag 14 februari was de eerste Valentijnsmarkt een feit, diverse kooplieden brachten zeer veel afwissellende producten aan de man. Ook leden ondernemers van de Nijkerkse Ondernemers Verening lieten zich van hun goede kant zien en zorgde voor leuke acties!
Ook aan de kinderen werd gedacht, een draaimolen, springkussen en gratis ballonnen zorgden voor vele blije gezichtjes. De bezoekers aantallen lagen veel hoger dan van te voren verwacht. Wij kijken dus terug op een zeer geslaagd evenement welke de komende jaren wederom in Nijkerk georganiseerd gaat worden. Ons streven is om hier een het leukste valentijns evenement van Nederland te verzorgen.

Op zaterdag 13 februari verzorgt Frits Amusement voor de 2e maal de Valentijnsmarkt in Nijkerk, naast de markt diverse leuke acties voor de bezoekers!  

Piratenfestijn voor Vakantieparken, Campings en Winkeliersverenigingen

In het voorjaar van 2009 heeft Frits Amusement een nieuw concept ontwikkeld om een compleet pakket te bieden voor kinderen. Het concept is geheel gebasseerd op de Piratenstijl en compleet verzorgd. Met een tweetal springkussens welke geheel in Piratenstijl zijn, een schminkstand met schminkster(s) en Piraat Frits welke voor de kinderen de mooiste ballonfiguren maakt worden de kinderen voor een bepaalde periode vermaakt. Ook neemt Piraat Frits de schatkist mee welke goedgevuld zal zijn, de kinderen mogen de buit verdelen...als zij uiteraard als piraat zijn goedgekeurd. Onze schminkster zorgt hier uiteraard voor met artikelen welke de kinderen als aandenken mogen houden. Een leuk concept voor vakantieparken, campings en winkeliersverenigingen om de gasten te vermaken. Op onze verhuursite kunt u bij "verhuur" het Piratenfestijn bekijken.                       


U ziet dat de diversiteit groot is en wij de uitdaging graag aan gaan! Heeft u bepaalde ideeën, of iets waar u tegenaan loopt bij het voorbereiden van een evenement? Wij adviseren u graag! 

 

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement