Overzicht Projecten Print E-mail

Op deze pagina ziet u een aantal projecten en producties welke door Frits Amusement zijn verzorgd, ontworpen of waar wij een groot aandeel in geleverd hebben.


Bruiloft in De Gouden Kooi 2008 (Talpa)

Voor het televisieprogramma “De Gouden Kooi” zijn wij benaderd om de bruiloft van Huub en Claire grotendeels te verzorgen.
Een week voor de bruiloft kwam dit verzoek bij ons binnen, waarop wij direct actie hebben ondernomen met een fantastische dag als resultaat.

  

  

Halve Finale & Finale “De Gouden Kooi” (Talpa)

Na de succesvolle verzorging van de Bruiloft van Huub en Claire, zijn wij gevraagd om diverse zaken te verzorgen voor de halve finale en finale van De Gouden Kooi.
Voor de halve finale hebben wij “Camping De Gouden Kooi” echt naam gegeven door het verzorgen en plaatsen van tenten en slaapgelegenheden voor ongeveer 40 personen.
Compleet met houten vloeren, verlichting en benodigde toebehoren hebben wij het productieteam van Talpa een plaats gegeven om tot rust te komen.

Voor de grote finale van De Gouden Kooi heeft Frits Amusement diverse taken verricht.
Van het plaatsen van diverse tenten, inrichten van de perslocatie, verzorgen van diverse podia tot aan het afzetten van een afstand van 100 meter met afzet palen met rode koorden langs de gouden loper.


Personeelsfeest Talpa

Als eindfeest voor het productieteam is er een feest georganiseerd in De Gouden Kooi.
Hiervoor zijn wij wederom benaderd om diverse zaken te verzorgen, deze keer hebben wij het geheel in de loungestijl ingericht en hebben wij bij het zwembad en in tuin diverse tenten met inrichting verzorgd.
Hieronder een aantal foto’s bij oplevering waarna een fantastische avond volgde………

                 

                                                                    

  

Na een periode van ongeveer zes weken welke wij diverse zaken hebben verzorgd voor de Gouden Kooi wil Frits Amusement het productieteam ontzettend bedanken voor de enorm leuke tijd en prettige samenwerking!
In deze periode hebben jullie ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak en jullie gezellige sfeer heeft ervoor gezorgd dat wij met heel veel plezier alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, dit namens alle medewerkers van Frits Amusement.


Beneful’s Blind Date (The Class Company)

In december 2008 is Frits Amusement in aanraking gekomen met The Class Company.
Vier leuke en enthousiaste dames welke regelmatig een leuke uitdaging hebben voor Frits Amusement.
Zaterdag 14 februari hebben zij de kar getrokken om Beneful’s Blind Date te organiseren en met succes!
Onze bijdrage aan dit evenement was erg groot en op diverse vlakken.
In de tent hebben wij een diner setting verzorgd voor de aanwezige honden, hierbij diverse Winterhuisjes voor de verzorging van koffie, thee en soep, verzorging van de “marktkramen”, stroomvoorziening, drinkwater, meubilair en diverse andere zaken.
Het doel van dit evenement was om een bedrag binnen te halen voor Abandoned Pets Foundation, een stichting om verwaarloosde honden in Portugal een beter leven te bieden.
Deze dag was een groot succes! Maarliefst een bedrag van ruim € 20.000 is er opgehaald voor deze stichting!
Ghislaine, Anouk, Irene en Rossana onwijs bedankt voor jullie inzet hiervoor en wederom ook bedankt voor jullie prettige samenwerking!

  

  

 

Telstar Trading

Een leuk bedrijf waar Frits Amusement al een aantal jaren diverse projecten voor verzorgd is Telstar Trading.
Naast diverse beursprojecten is het hoogtepunt voor dit bedrijf is de verzorging van het jaarlijkse personeelsfeest in december.
De ruimte welke wij krijgen om onze creativiteit te vrije loop te geven is echt geweldig!
Dit resulteert elk jaar in een feest met een thema waar de meeste medewerkers zich graag flink voor opdossen!
Met de voorbereidingen en productie van het thema hebben wij al de grootste voorpret en bij oplevering is het resultaat nog beter dan verwacht!
Ook bij dit bedrijf bedanken wij de Feestcommissie van Telstar Trading voor de enorm leuke samenwerking en eindeloze mogelijkheden!
Met heel veel plezier zullen wij in 2010 weer ons best doen om jullie een fantastische avond te bezorgen.

Hier onder de foto's van het laatste feest op 18 december 2009 waarbij het thema was "Telstar The Movie"

 

                                                           

  

   


Eurosound Music

Een leuke onderneming welke wij zijn tegengekomen bij Telstar Trading is die van Peter van Wijk, Eurosound Music.
Na het eerste feest bij Telstar zijn wij in contact met elkaar gekomen, met als resultaat heel veel projecten welke elkaar in sneltreinvaart opvolgen.
De projecten welke wij voor Eurosound Music verzorgen zijn zeer uiteenlopend en moeilijk is twee zinnen te noemen.
Diverse grote modeshows, beurzen, bruiloften en personeels- en dorpsfeesten zijn de eerste zaken waar wij aan denken.
Maandelijks staan wij weer klaar met diverse podia, Cat- Walks, decors, tenten, verlichting, vloeren enz. om de leuke projecten van Eurosound Music tot een succes te maken!
Een van de grote uitdagingen welke we hebben gehad, was op 1 februari 2009, het personeelsfeest van Cool Cat te Houten.
Een geweldige uitdaging welke veel inspanning heeft gekost maar een fantastisch resultaat heeft behaald!
Peter, ontzettend bedankt voor het vertrouwen wat je in ons hebt en voor de fantastische samenwerking met jouw team! Ook jij zorgt er altijd voor dat het ons aan niets ontbreekt!
Met heel veel plezier staan wij graag voor je klaar de komende jaren!
Hier een paar foto’s van het succesvolle personeelsfeest van Cool Cat.

  

  

  

  

  

 

Can’t Buy Me Love (Talpa)


Na de Gouden Kooi was er Can’t Buy Me Love.
Op aanraden van het productieteam van de Gouden Kooi heeft de producent van Can’t Buy me Love ons benaderd om ook hier de finale deels te verzorgen.
Ook voor dit event hebben wij producten op maat geleverd, vele meters rode loper en een op maat gemaakte vloer voor de finaleplaats was onze taak.
Buiten de tuin hadden we een vrachtwagen vol met tenten, meubilair en andere zaken om alle opties direct in te kunnen zetten.
Vanwege het slechte weer waren er diverse scenario’s hoe de finale te gaan opnemen. Op het laatste moment is er besloten dit toch in de tuin te gaan doen.
Wederom hebben wij hier met erg veel plezier aan meegewerkt!

  

   

Bruidsbeurzen

Voor een aantal bruidsbeurzen verzorgt Frits Amusement al een aantal jaren de Catwalks, decorwanden, ballondecoraties en andere zaken.
Op deze beurzen vinden er veelal diverse modeshows plaats van bruidshuizen, herenmodezaken en aanverwante kledingzaken welke hun collectie tonen op de catwalk.
Per beurs en show verzorgen wij maatwerk in overleg met de opdrachtgever.
Hieronder foto’s van het resultaat:

  


Algemeen

Naast de genoemde projecten en evenementen verzorgen wij voor veel meer bedrijven, verenigingen en particulieren de feesten en evenementen.
Omdat deze pagina eindeloos lang zou worden als wij alle leuke projecten hierop vermelden, vind u hieronder een aantal foto’s van verschillende opdrachtgevers.

(foto’s diversen)


Voor u als bezoeker ga ik ervan uit u een goede indruk te hebben gegeven van de mogelijkheden en veelzijdigheid van Frits Amusement.
Heeft u bepaalde wensen en bent u op zoek naar iemand die uw feest of evenement op een creatieve en ontspannende manier tot een succes maakt? Maak kennis met Frits Amusement.

 

 

 

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement