Home Ballondecoraties
Ballondecoraties Print E-mail

Voor uw bruiloft, feest of evenement verzorgt Frits Amusement de mooiste ballondecoraties. In vele vormen en kleuren maken wij de mooiste creaties naar uw wens.

Ballonpoort hart

Een feestelijke decoratie welke een grote meerwaarde levert aan uw bruiloft of evenement. In elke kleur maken wij voor u deze poort welke op zichzelf kan staan.
De poort is uit te breiden met ballon paaltjes van 1,5 meter hoog.

        

     Ballon hartpoort, kleuren naar keuze € 139,50

 

Ballonpoort rond

  

  

  

  

  

  

   

Ballonpoorten rond kleuren en vorm naar keuze vanaf € 115,00

Ballonpilaren 2 meter hoog vanaf € 39,50

 

Voorbeelden van overige ballondecoraties

          

      

  

  

  

De balloncreaties die wij maken, zijn van een goede kwaliteit ballonnen. Voor elke creatie gebruiken wij een stevige latex ballon die standaard in een pearl of metallic uitvoering is. Een door ons gemaakte balloncreatie blijft afhankelijk van het weer een paar dagen mooi. Hoe warmer de temperatuur hoe sneller de balloncreatie minder mooi wordt. Bij plaatsing van ballondecoraties buiten bij een temperatuur boven de 25 graden Celsius zullen wij u adviseren geen gebruik te maken van deze ballondecoraties.  

 

Ballonnenmat / Ballonplafond 

   

 

Uw feestruimte, cafe of partytent kunt u laten voorzien van een ballonnen plafond. In de ballonnen is het mogelijk om water, confetti of een ander leuk product te doen.
De gasten vinden het altijd toch erg leuk om een ballon te laten knallen, de verrassing is dus alleen nog maar groter als er dan iets uit de ballon komt.

Voor een onthulling maken wij ballonnenmatten gevuld met helium. Op het grote moment kunt u het lint doorknippen, waardoor de ballonnen mat omhoog gaat of zelfs wegvliegt. Deze ballonnenmatten zijn zeer flexibel waardoor het mogelijk om ze ergens omheen te maken. Ook als deze matten om een object heengemaakt zijn, kan deze vrij de lucht in.

Ballonnenmatten kunnen wij maken in de kleuren van uw bedrijf of in sommige gevallen uw logo namaken. Ook neutrale matten met teksten erin behoren tot de opties.

Indien u interesse heeft in een ballonnenmat, vernemen wij graag u wensen zodat wij geheel vrijblijvend voor u een prijsopgave op maat kunnen maken.

Bezorgkosten van onze ballondecoraties bedragen € 0,60  per gereden kilometer.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW 21%

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement