Home Entertainment Magic & Goochelaars
Magic & Goochelaars Print E-mail

Willem Goochel

Willem Goochel voert de kinderen mee langs vele tricks en trucs, frutsels en fratsels.
Samen met de kinderen werkt hij op vrolijke, magische, uitdagende, ja soms ontroerende wijze naar het einde van zijn programma.

Daarbij maakt hij absoluut geen gebruik van een dure, charmante assistente. Die zijn tegenwoordig niet meer te betalen. Willem zou Willem Goochel niet zijn als hij daar niet iets op zou verzinnen. Hij heeft namelijk de aanwezige kinderen verkozen tot zijn beste assistent. Met hun aanwezigheid en assistentie lukt alles... of misschien toch niet! Daarom daagt hij de kinderen steeds weer uit alert te blijven en actief mee te doen. Want alleen dan zal alles weer goed komen. Applaus voor de kinderen!
Hoe het allemaal toch mogelijk is? De kinderen weten het niet, u zult het nooit weten en Willem Goochel... hij noemt het een wonder!

Voor U

Maar natuurlijk is Willem Goochel er ook voor u...
Familiefeest, personeelsfeest, themafeest, jubileum noem maar op. Willem Goochel wil altijd graag een steentje bijdragen tot het verhogen van de feestvreugde. Hij mag graag doodse stiltes doorbreken. Dus zelfs tijdens de saaiste momenten blijft het een feest. Is dat geen wonder?

Wat Willem Goochel van u vraagt? Blijf scherp... want één keer knipperen met uw ogen... en het wonder is al geschied. Wat een wonder!
Tijdens het feest loopt hij langs de tafeltjes met een aantal verbazingwekkende trucs. Er gebeuren de mooiste wondertjes onder uw eigen ogen, in uw hand, achter uw oren en achter uw rug. Werkelijk, terwijl u met de neus er bovenop staat. Het enige wat hij achterlaat is een heleboel stof... … tot nadenken!


Peter Hanssen Goochelarij

Theater
Tijdens de verschillende zaalvoorstellingen probeert Peter Hanssen zoveel mogelijk een theatersfeer te benaderen. Ook als uw zaalruimte geen theaterzaal is, bouwen wij hem om tot een sfeervolle toneelzaal. Wij doen dit m.b.v. ons eigen decor met coulissen, een uitgebreide installatie met computergestuurde toneelspots, een geluidsinstallatie met digitale muziek, een podium vol goochelapparatuur en natuurlijk met een magische en geheimzinnige voorstelling vol vaart en humor.

Onze voorstellingen zijn geschikt voor grote en kleine groepen en we brengen zowel kindershows als voorstellingen voor volwassenen. Hieronder valt een voorstelling voor mensen van de derde leeftijd. Bovendien is iedere voorstelling aan te passen aan iedere doelgroep.

Microtheater

In een tot microtheater omgebouwde ruimte (met decor, licht en geluid) zit het publiek rond een tafel. Peter Hanssen staat achter deze tafel en doet zijn trucs op korte afstand van zijn publiek. Lichteffecten en muziek scheppen een spannende en mysterieuze sfeer. Vanwege de kleinschaligheid van deze voorstelling is er plaats voor maximaal 30 personen. Het is mogelijk om meerdere voorstellingen achter elkaar te geven.

Tafelgoochelen

In een zeer kleine kring, bij u aan tafel, geeft goochelaar Peter Hanssen een voorstelling. Bij tafelgoochelen of tablemagic zit u er met uw neus bovenop en toch blijft alles onbegrijpelijk en onverklaarbaar en gaat het te vlug voor het oog. Balletjes, kaarten, munten, elastiekjes en noem maar op.... Peter Hanssen vermaakt u ermee.

Als tafelgoochelaar trekt hij van tafel naar tafel. De hele zaal komt aan de beurt. Geschikt voor alle gelegenheden (bruiloft, receptie, feest, verjaardag, personeelsfeest, diner e.d.) waarbij groepjes mensen aan tafels zitten.

Podiumact

Onder een podiumact verstaat goochelaar Peter Hanssen een kort optreden op een podium voor het gehele publiek tegelijk. De gemiddelde duur van een dergelijke act is 20 minuten maar ook andere tijden zijn bespreekbaar. De act kan op verschillende manieren worden ingevuld: algemeen goochelen, chinese act, middeleeuwse act, straatgoochel act. Tijdens deze act kan worden ingespeeld op de aanleiding van het feest (huldiging, verjaardag, bruiloft, jubileum enz.). Het is mogelijk om een podiumact te combineren met een of meerdere andere vormen van goochelen.

Middeleeuwse act

Peter Hanssen heeft ook de mogelijkheid om op te treden als een Middeleeuwse goochelaar. In een fraai bourgondisch kostuum krijgt zijn act een unieke uitstraling, passend binnen bijvoorbeeld een bourgondisch buffet, een jaarmarkt, uw stijlvolle personeelsavond. Wilt U eens iets anders dan "gewoon" goochelen dan is dit een aanrader. De gebruikte trucs versterken de Middeleeuwse sfeer. Het optreden is een mix van tafelgoochelen en straatwerk. Uiteraard wordt de voorstelling aangepast aan de gelegenheid en sfeer van uw evenement.

Chinese Act

Onherkenbaar, stoïcijns en mysterieus goochelt Peter Hanssen als de Chinese goochelaar Pei Ansong. De kleding en muziek zijn authentiek Chinees. Het optreden duurt ± 20 minuten. Pei Ansong zegt niets, maar maakt alles d.m.v. gebaren duidelijk. Dat geeft het optreden een extra geheimzinnige sfeer. Alle attributen en een mobiele geluidsinstallatie worden daarbij door Peter Hanssen verzorgd. Deze Chinese act leent zich uitstekend om in combinatie met andere acts te worden uitgevoerd.

Huiskamergoochelen

Peter Hanssen heeft, speciaal voor in de huiskamer, een voorstelling op zijn repertoire staan. Deze is bij uitstek geschikt voor verjaardagen, maar ook andere festiviteiten in familiekring lenen zich uitstekend voor een goochelvoorstelling. Groepen tot ca. 15 personen zitten rond de tafel, waaraan Peter Hanssen zijn verbazingwekkende toeren laat zien. Regelmatig wordt Peter terzijde gestaan door het aanwezige publiek. Verhalen en vingervlugge trucs wisselen elkaar in hoog tempo af. Rustig wordt naar een climax toegewerkt. Niemand blijft hierna met lege handen achter.

Ferry Gerats, Goochelaar Cum Fraude

Is hij de man met twee linker handen? Nept hij je bij het leven of is hij doodeerlijk? Is hij een genie, een oplichter of een geniale oplichter?
Na een optreden van Ferry Gerats bent u in ieder geval vele illusies rijker. Ferry is de goochelaar in Nederland met de meeste prijzen voor onder andere: algemene goochelkunst, goochelen met speelkaarten, mentalisme en komisch goochelen. Naast de goocheltrucs, waarbij het accent ligt op comedy, worden er ook verstandsverbijstering wekkende mysteries vertoond.

Bij deze nummers wordt niet alleen de eis gesteld, dat het publiek het geheim niet mag weten. Nee, sterker, men mag ook geen enkel vermoeden hebben hoe het bedrog tot stand is gekomen. Door dit uitgangspunt worden er wonderen vertoond in plaats van gewoon trucs.

Juist op het moment dat het publiek zich vertwijfeld af begint te vragen of datgene wat men gezien heeft (waar men absoluut geen verklaring voor heeft), nog wel goochelen kan worden genoemd, wordt door een relativerende one liner van Ferry Gerats dat het toch allemaal nep is, de verwarring groter. Uiteindelijk zit er dus niets anders op dan dat men zich overgeeft aan het ondoorgrondelijke mysterie.

  

Voor meer informatie over Ferry Gerats kijkt u op www.ferrygerats.nl 

Magic Unlimited

Magic betekent voor deze gedreven artiesten meer dan alleen verbazen. Oscar, Renzo en Mara smelten de kracht van jeugdig dynamiek, spetterende muziek, dance, romantiek en veel verbluffende illusies samen tot een eigentijdse vorm van entertainment.

Hun verbazingwekkende wervelende illusie-show en hun sympathieke uitstraling bezorgden hen al snel een plek in de harten van jong en oud. Op de internationale podia van Amsterdam tot Parijs en van Brussel tot Las Vegas zijn zij telkens opnieuw graag geziene entertainers.

Naast avondvullend theaterspektakel presenteren Oscar, Renzo en Mara tevens een aantal korte versies van hun programma. Met een steeds wisselend repertoire uit hun fantasierijke illusie-show zijn zij veelvuldig te gast bij nationale en internationale entertainment gala’s televisieshows en evenementen.

Magic Unlimited….It’s dynamite!

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om naast Magic Unlimited, Hans Kazan te boeken met een daverende goochel- en magic show.


Ricardo’s Magicshow

Kindershow

Kinderen zijn een dankbaar, maar ook uiterst kritisch publiek. Als een optreden hen niet zint, dan steken ze dat niet onder stoelen of banken. Richardo heeft geen enkele moeite met jeugdig publiek, want de speciale kinderprogramma's zijn al vele jaren een daverend succes. Niet voor niets heeft Richardo dan ook een heleboel "vaste" klanten, die elk jaar weer een beroep op hem doen en niets van een andere artiest willen weten.

De "huisparty"  (ca. 20 kinderen) is een compleet kinderprogramma, met als onderdelen goochelen en ballonfiguren maken. Het duurt ruim 60 minuten.

Meer uitgebreid is de clown/goochelshow voor de kids met ballonanimatie en (kinderen vinden dat prachtig!) levende dieren. Ook deze show duurt ruim een uur, maar kan desgewenst uitgebreid worden tot 90 minuten.

Daarmee zijn we er trouwens nog niet, want Richardo heeft voor het jeugdige publiek nog veel meer in petto. Een limonadeclown bijvoorbeeld die gekoelde ranja uitdeelt op openluchtevenementen. Of een schminkstand waarop kinderkoppies in kattenkoppies worden veranderd.

Richardo is sowieso uitermate flexibel en past elk programma moeiteloos aan uw wensen aan. U vraagt? Richardo máákt het helemaal. Oók voor kinderen!

 

Met Ricardo kunt u werkelijk alle kanten uit. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een aantal standaard acts, waarvan het succes door de jaren heen ruimschoots is bewezen.
Voor al die acts geldt dat kleding, rekwisieten, licht en geluid tot in de puntjes verzorgd zijn en dat de acts met verve en vakmanschap worden gebracht.
Ricardo is een artiest van “de oude stempel”, geen “oude schnabbelaar” die even snel zijn “dingetje” komt doen, maar die er alles aan gelegen is om zijn optreden tot een gedenkwaardig feest te maken, ook voor de organisatoren.

Richardo heeft diverse Magic Shows op het repertoire, al dan niet met levende dieren en ballonanimatie. En u kunt kiezen voor een komische clowneske act of High Tech magie. Houdt u van griezelen? Dan kiest u voor de Horror Illusieshow!

Hypnoseshow

“Hypnoseshow” Een show vol amusement, hilariteit en verbazing! Als een aantal gasten van het feest eenmaal in een hypnotische slaap verkeren en de raarste aanwijzingen opvolgen die de hypnotiseur hen geeft...... 

 

Richard Stooker

Wanneer goochelen entertainment moet zijn……….

Meervoudig prijswinnaar Richard Stooker is een veel gevraagd Magician voor premiere’s, beurzen, openingen en berdijfsfeesten. Door zijn jarenlange ervaringen als professioneel acteur en zijn interesse in magie weten veel (bekende) mensen hem te vinden als er een feest is.

Goochelen saai? Absoluut niet! Goochelen is weer “Hot” met mensen zoals Richard Stooker, die goochelen tot een magisch entertainment verheven.

Close up

Met deze vorm van entertainment beleeft u de “magie” echt heel dichtbij: direct bij u en uw tafelgenoten. De meeste mensen verwachten dat er een goochelaar aan tafel verschijnt om “kaarttrucs” te vertonen. Echter er gebeurt veel meer. Ook uw wijnglas, bestek, een pakje sigaretten, kortom, alles wat op tafel ligt grijpt Richard Stooker aan om u zijn kunsten te laten zien.

Nu wordt het “trucje vertonen” een magisch moment, elk trucje vraagt om meer, een herhaling of een nieuwe!
Een act duurt ongeveer 8 minuten per tafel, genoeg om van de ene in de andere verbazing te vallen …veel gesprekstof geeft het gegarandeerd!

Walk around

Walk around is de perfecte manier om uw gasten op uw feest te vermaken. Niet iedereen wil continu dansen en eten op uw feest. Met walk around magic zorgt Richard Stooker ervoor dat ook deze mensen zich vermaken op het feest.

Magic Shop

Richard Stooker heeft zijn eigen magic shop, deze shop kunt u laten plaatsen op uw feestlocatie of beurs. Deze magic shop bestaat uit echte gestoffeerde decorstukken en heeft een afmeting van 2,25 x 1,5 x 2,5 meter.

Doordat het entertainment nu op een vaste locatie blijft staan, is er meer mogelijk om de gasten te verbazen. Magie op muziek, grotere effecten, spektakel, bij alles is mogelijk met dit unieke concept. En ja..u leest het goed ………  Magic Shop ……….. er worden trucs uitgelegd ! Kleine goocheltrucs die weinig moeite kosten om te leren worden uitgelegd aan de gasten, zodat ze ook zelf eens kunnen stralen.

Wilt u een kleine attentie aan uw gasten geven? Denk dan eens aan een trucje bedrukt met uw logo of bedankje! Geen afgezaagd flesje wijn, pen, aansteker of wat dan ook maar een goocheltruc die iedereen wil laten zien aan zijn vrienden, kinderen, partner of collega. Een betere reclame kunt u niet vinden! Bij ons kunt u terecht voor de mogelijkheden.

Kinderen

De kindershow is een eigentijdse show met veel gekkigheid, schreeuwen en lachen!
De show speelt zich af op het toneel in het theater of in de huiselijke sfeer. De show duurt ongeveer 50 minuten.
Het is een absoluut succes op scholen, bij verenigingen en particulieren.

Deze show is bekroond met de Duinrell 1e prijs kidsmagic award 2005!

De Goochelpiet van Sinterklaas

Dit is een show met veel schreeuwen lachen en natuurlijk Goochelen! Goochelpiet Pedro zegt dat hij de allerbeste goochelpiet is van heel Spanje, maar is dat ook echt zo? De kinderen zullen schreeuwen dat ze alle goocheltrucs door hebben maar aan het einde van de show blijkt dat goochelpiet Pedro toch een ietsjepietsje slimmer is………..

Niet voor niets is deze goochelshow voor kinderen daarom bekroond met meerdere prijzen, waaronder: Beste goochelshow voor kinderen 2005.

Onze tip: Boek op tijd als u de goochelpiet Pedron wilt zien optreden…Hij heeft een drukke agenda.

Voor al uw wensen op goochelgebied kunt u bij ons geheel vrijblijvend uw verdere informatie opvragen. 

       

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement