Home Entertainment Karikatuurtekenaars
Karikatuurtekenaars Print E-mail

Erik Elzas, karikaturen

Met trefzekere hand, direct in inkt en zonder voorschets, maakt Erik Elsas in enkele minuten een zeer goed gelijkende karikatuur. Voor de omstanders is het fascinerend om te zien hoe uit een paar lijnen die niets lijken voor te stellen, de getekende persoon opeens naar voren komt. Een optreden van Erik Elsas is een groot succes op bedrijfsevenementen, beurzen, en andere festiviteiten.

Erik Elsas kan ook een realistisch, gelijkend portret tekenen. Dat duurt nauwelijks langer dan een karikatuur.

Een tekening duurt ca 5 minuten, het formaat is 35 bij 50 centimeter.

Twee stoelen, bij voorkeur in een lichte ruimte (een enkel spotje in een overigens donkere zaal geeft erg harde schaduwen), een stopcontact voor zijn eigen licht en publiek zijn alles wat nodig is om deze spannende act te laten beginnen!

Frank Los

Frank Los, karikatuurtekenaar en stand up comedian.

Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikatuurtekenaar, een plezierdichter een clown en een stand-up comedian? Dan moet u Frank Los eens zien.
Hij lijkt wel niet goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om uw gasten te vermaken.

De rode draad in de act van Frank Los zijn de karikaturen die hij in een aantal minuten maakt. Hij maakt er tientallen in vier uur tijd! Frank gaat door de zaal op zoek naar nieuwe slachtoffers. Daaromheen kan er van alles gebeuren. Als een gericht projectiel weet hij zijn publiek –al improviserend te vermaken – te raken.

Ook kunt u een kijkje nemen op www.franklos.nl

 

Freutel en van de Wiel, Karikaturen

Bij elke feestelijke gelegenheid, of bij een iets serieuzere die wel een licht tintje kan gebruiken, is het leuk om een karikatuurtekenaar in te huren. Hugo Freutel en Marion van de Wiel zijn al 16 jaar werkzaam in dit vak en hebben overal in Nederland, en ook voorbij de landsgrenzen hun kunsten laten zien.

Wat bieden zij ? 

Een topact die makkelijk in te zetten is. Twee ervaren en flexibele krachten die meedenken met uw ideeën en wensen, zwart-wit of in kleur, alleen of samen op 1 tekening, met of zonder ‘lijfje’, in overleg is alles mogelijk.

De gemiddelde tekensnelheid ligt op 5 à 7 minuten per karikatuur. Het is dus mogelijk om grote hoeveelheden mensen te tekenen. Toch blijven we mensen en geen pasfoto-machines, m.a.w. indien u wilt dat er een afgepast aantal mensen getekend wordt, gaat dat alleen in nauw overleg met ons.

Wij werken met een mobiele ezel. Het grote voordeel is dat wij ons tussen de mensen kunnen begeven. Er ontstaat zo sneller een losse, informele sfeer.
Zonder meerprijs tekenen wij in overleg in verschillende outfits: op z'n Frans, in oud-Hollands kostuum of in country & western style. 
De tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers.


Voor verdere informatie op het gebied van karikatuurtekeningen kunt u geheel vrijblijvend bij ons terecht.

 

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement