Bands Print E-mail

WELKOM IN DE WERELD VAN BONETTI MUSIC....een wereld vol muziek, dans en plezier.

Bonetti Music is een internationale act van Italiaanse oorsprong. De kracht van de muzikanten is dat zij niet alleen hun vak, maar ook hun publiek zeer goed verstaan. Door hun enorme praktijkervaring en flexibiliteit maakten zij Bonetti Music tot een van de meest veelzijdige acts van dit moment. Iedereen komt aan zijn trekken bij Bonetti Music. Of je nu jong bent of oud, uitbundig of ingetogen. Kies uit het enorme repertoire in vijf talen en een veelvoud van stijlen.

Bonetti Music is gespecialiseerd in veelzijdigheid en flexibiliteit en beseft heel goed dat een bruiloft geen studentenfeest is, een personeelsfeest geen receptie en een gala-avond geen concert. Iedere situatie vereist een andere interpretatie, iedere gewenste sfeer een andere invulling. Bonetti Music houdt daar in alle opzichten rekening mee. Zo kan bijvoorbeeld op uw verzoek een band van aangepaste grootte worden samengesteld.

Voor uw gemak worden de belangrijkste mogelijkheden voor u opgesomd:

Groot repertoire in vijf talen (Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Nederlands):

Van de top 100 Aller Tijden, Dance Classics, Stijldans, Zuid-Amerikaans, Easy Listening, Rock en Reggae tot originele Griekse Sirtaki, Spaanse Flamenco of Italiaanse Tarantella's, Golden Oldies, top 40 en ga zo maar door...

De geluidsinstallatie kan worden afgestemd op concertsterkte, maar ook worden aangepast aan intiemere gelegenheden.

Aangepaste presentatie:

 • kleding; elegant, casual of sportief
 • aangepaste lichtshow


Voor wie nog meer wil:

 • komische imitaties, spontaan entertainment en acts als bijv. de Blues Brothers
 • actieve deelname van het publiek, van samen zingen tot een Griekse dansles voor de aanwezigen met, natuurlijk, levende muziek!
 • op verzoek gastoptredens van bijvoorbeeld een buikdanseres, Flamenco- dansers of een heuse limbo- show.

U begrijpt dat er met Bonetti Music zo veel méér mogelijk is. Voor alle informatie die u verder wenst, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Looking for Clues 

Looking for Clues is een Top 100 formatie, die gespecialiseerd is in de muzikale verzorging van (bedrijfs)feesten, bruiloften en evenementen. Een avond Looking for Clues betekent een avond lang dansen, swingen en genieten. Hun repertoire staat bol van stuwende, energieke muziek van de jaren '70 tot en met heden.

Als band hebben zij het motto dat een ieder met een natte rug van het dansen naar huis moet kunnen gaan. Degenen die liever luisteren zullen echter ook de avond van hun leven gehad hebben. Looking for Clues is een band die niet alleen zeer muzikaal en technisch perfect speelt, maar ook nog eens met veel enthousiasme en perfect speelt, maar ook nog eens met veel enthousiasme en uitstraling het publiek in extase brengt.

De presentatie is bij ons een zeer belangrijk deel van de optredens. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u met Looking for Clues uw gasten een hele avond compleet entertainment bezorgt. Daarbij komt dat het volume volledig beheersbaar is.

  

Bezetting


Looking for Clues werkt met een professionele bezetting waarvan 3 van 5 muzikanten afgestudeerd zijn aan het conservatorium:

 • Zanger/Gitarist 
 • Gitarist/Zanger Bassist/Zanger
 • Zangeres/Toetseniste 
 • Drummer


Bijzonderheden

Looking for Clues neemt standaard een CD speler mee zodat het feest in de pauzes doorgaat en ook nemen ze standaard verlichting mee ter verhoging van de feestvreugde.

Duur optreden

Looking for Clues treedt 4 x 45 minuten op.

 

Mélange 

Mélange is een zangformatie van 4 personen die zowel met orkestbanden als acapella optreed. Mélange heeft een zeer uitgebreid repertoire. Door de enorme vrijheid en brutaliteit die dit kwartet geniet staat niet alleen Mélange zelf maar vooral u centraal. Zo kunnen zij zorgen voor een knalfeest op bijvoorbeeld uw personeelsfeest, een dinnershow in een restaurant naar keuze of u kunt u op uw bruiloft in de kerk laten begeleiden door Mélange.

Het repertoire loopt erg uiteen. Zo zingen zij nummers van de 70's tot aan nu. Denk maar aan: Think, Proud Mary, Raining man, maar ook nummers uit de top 100 komen aan bod.
Uiteraard kunnen ook de Nederlandstalige nummers ten gehore worden gebracht.


Doordat zij naast het zingen u de hele avond ook entertainen geeft dit een extra leuke sfeer aan uw feest.
Omdat u zelf van te voren aan kunt geven wat u wilt, kan uw feest met Melange niet meer stuk!

 

 

Midnight Special


Midnight Special, met Henny Huisman's soundmixshow winnares 1997 Miss Mary Ann Morales, is een allround dance band met een uitgebreid repertoire (meer dan 200 songs !!), uitermate geschikt voor uw bruiloft en / of personeelsfeest.

Het repertoire omvat diverse stijlen muziek: easy listening, ballroom, jazz, 70-er jaren disco. Hits uit de jaren 80 en 90, Latijns Amerikaans, Nederlandstalig-, Italiaans- en Spaans repertoire, rock, funk, soul, sixties, rock’n roll en veel huidige Top 40 hits.

Door gebruik van een speciale techniek is het mogelijk altijd op het publiek in te spelen en de nummers als het ware aan elkaar te 'plakken', zodat er geen stiltes op de dansvloer vallen. Vaste setlijsten zijn er niet: de opdrachtgever kan van te voren aan de hand van de repertoirelijst de muziekkeuze bepalen.

Ook bepaalt de opdrachtgever het volume van de muziek. Het is mogelijk muzikale verzoeken 2 maanden voor aanvang van het feest in te dienen. De band is in het bezit van een geluidsinstallatie tot 300 personen. Midnight Special gaat er trouwens van uit dat achter in de zaal de gasten nog wel met elkaar moeten kunnen praten. Het geluid wordt geregeld op het podium (dus geen grote mengtafel in de zaal).

De podiumruimte is bij voorkeur 6 x 4 m en Midnight Special is in het bezit van een eigen uitgebreidde lichtshow.

Krachtstroom is niet nodig.
2 vrije groepen a 16 Amp. bij het podium is voldoende. Bij grote festiviteiten werkt de band vast samen met het P.A. bedrijf Maranta Sound. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van plaats en tijdstip.

De band speelt maximaal 5 sets a 50 minuten, waarna een pauze van 10 minuten volgt. Tijdens deze pauze is er CD muziek.

Voor verdere informatie over deze en andere bands kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
 • Frits Amusement
 • Frits Amusement
 • Frits Amusement
 • Frits Amusement