Home Entertainment Overig Entertainment
Overig Entertainment Print E-mail

Joke August, profiel tekenares, profiel knipster en profiel zaagster

Profiel knipster

Joke als profiel knipster heeft nodig: 1 tafel en 2 stoelen, stroomvoorziening i.v.m. de verlichting. De duur van het optreden als profiel knipster is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Uw gasten gaan naar huis met een verbluffend goed gelijkend silhouet en hebben daardoor een waardevolle herinnering aan uw feest, beurs, receptie etc.

Uw gasten hoeven hiervoor maar enkele minuten plaats te nemen.

Profiel tekenares

Joke als profiel tekenares heeft nodig: 2 stoelen en stroomvoorziening i.v.m. de verlichting. De tekeningen worden met potlood uitgevoerd op A4-formaat, waarvoor men 10 minuten geduld moet hebben. Op verzoek zijn andere formaten mogelijk.

Uw gasten gaan naar huis met een waardevolle herinnering.


  

Profiel zaagster

Joke als profiel zaagster heeft nodig: een stevige tafel met bij voorkeur een blad van minimaal 60 x 100 cm en stroomvoorziening die nodig is voor de decoupeerzaag, die bij deze act gebruikt wordt.

Deze act kan dienen als aanvulling bij het profiel tekenen en knippen. Deze act gaat gepaard met herrie en stof, hiermee dient wel rekening gehouden te worden.

Het silhouet wordt gezaagd uit een plaat hardboard van 60 x 100 cm. Het resultaat is zeer goed gelijkend en de act is spectaculair, want Joke is de enige profiel zaagster ter wereld! Wanneer men bijvoorbeeld een jubilaris, directeur of speciale gast extra in het zonnetje wil zetten is dit de attractie!

Joke kooi, Partyfotografe

Joke als vaste partyfotografe werkt niet op een vaste plek, doch begeeft ze zich uitgedost met zwarte pruik en gekleed in het zwart tussen het publiek of uw gasten welke voortdurend op het verkeerde been worden gezet. Ze vangt haar “slachtoffers” in een grote gouden lijst waarin ze gefotografeerd worden.

Het verrassende aan deze animatie is dat het publiek of uw gasten meteen een direkt-klaar-foto ontvangen. Deze act is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, denk hierbij aan beurzen, bruiloften, recepties, openingen, bedrijfsfeesten etc.

Mamma Belle 

Kleintjes vermaken is geen kinderspel. Voor Mamma Belle wel!

Opdrachtgevers en organisatoren in de evenementenwereld zullen het beamen: als gasten hun kinderen mee mogen nemen, versterkt dat de impuls om aan de uitnodiging gehoor te geven. Hartendames speelt hier op in met een bijzondere en originele kinderact: Mamma Belle en het Grote Dierenspel. Een moving table act* die hoge ogen gooit bij kinderen van 3 t/m 10 jaar. Een nieuwe dimensie in kinderamusement, waarmee ook ouders en begeleiders zich kostelijk zullen vermaken.

Eenvoud en uitdaging gaan hand in hand. Wie een dobbelsteen kan werpen, kan meedoen. Zoveel ogen als je gooit, zoveel passen zet de gans. Een spel waarover is nagedacht. Huisdieren en boerderijdieren spelen de hoofdrol in de opdrachtjes en raadsels. Die in niveau zijn afgestemd op vier leeftijdsgroepen. Ukken van drie turven hoog kunnen spelen tegen bengels van tien... en ze verslaan!

Mamma Belle Walking-Act


Opvallende animatie voor kleine en oudere kinderen. Zelfs ouders beleven samen met hun kroost veel plezier aan het verhaal en Dierenspel van Mamma Belle. Een vertelvoorstelling met aansluitend een interactief, vrolijk dierenspel. Kinderen mogen meespelen of alleen kijken en luisteren.

Mamma Belle trekt rond door winkelstraten, over pleinen, over de boulevard of gewoon door het park. Op iedere hoek van de straat kan ze met haar dierengezelschap te vinden zijn. Dieren op en rond de boerderij spelen de hoofdrol. Waar Mamma Belle is, zijn ook de kat, de hond, de koe, de gans en de ezel. Mamma Belle vertelt een verhaal, de kinderen zingen en spelen het spel. De vragen stelt Mamma Belle en ze rinkelt bij elke ronde de bel.

Alle kinderen krijgen een tast- en hoorbare herinnering.

   

 

Miss Make Believe   

Miss Make Believe: geloof maar dat het leuk wordt!
Het staat in de sterren geschreven: uw feest wordt een groot succes! Geen twijfel mogelijk. Want Miss Make Believe heeft het voorspeld. Heeft u iets te vieren, te openen of te presenteren? Vergeet dan niet om de ‘goden’ (uw bezoekers, medewerkers, relaties) gunstig te stemmen. Miss Make Believe koketteert en verrast. Benieuwd naar wat de toekomst brengt in zaken, gezondheid, liefde...? Aan de hand van numerologie en Chinese astrologie bezorgt Miss Make Believe de gasten een persoonlijke voorspelling op schrift.

Miss Make Believe: lopend buffet voor lopend feest. Van een fraai gedekte tafel kun je niet eten, luidt het gezegde. Miss Make Believe bewijst het tegendeel. Een hoogst originele manier om uw gasten te laven, te spijzen èn te vermaken. Elegant en ongedwongen begeeft Miss Make Believe zich onder de gasten. Eén met haar tafel schenkt zij de drankjes. Tongstrelende hapjes worden met liefde bereid en geserveerd. Miss Make Believe lardeert dit alles met een vleugje humor en profetie. Gasten zullen niet alleen in de gerechten haar bijzondere gaven herkennen...

Miss Make Believe is te boeken voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen.

  

  

Miss MoneyMaker: voor de opwaardering van ieder event.

Poen. Ping-ping. Pecunia. Zeg eens eerlijk: wie is er niet dol op geld? Het antwoord op deze vraag verklaart meteen het succes van Miss MoneyMaker.
Overal waar zij haar entree maakt, raken gasten in de ban van het slijk der aarde. Of het nu gaat om feesten, partijen of openingen: Miss MoneyMaker geeft meerwaarde aan ieder evenement. Met haar gulle lach. Haar ravissante verschijning. Maar ook door haar meeslepende Geld Spel.

Spontaan en speels test zij de omstanders op hun elementaire kennis van de joet, het geeltje en de snip. Hoeveel is de eerste klap waard? En wat wordt iemand die voor een dubbeltje geboren is, zeker niet? Taaie kost? Integendeel. Want de kaartjes met meerkeuze-vragen bevatten serieuze èn snedige antwoorden. Wie het bij het rechte eind heeft, mag de dobbelsteen werpen. Hoe meer ogen, hoe meer verdiensten.

Miss MoneyMaker beheert de kas, reikt de prijzen uit en leidt het spel met een knipoog. Weg koele zakelijkheid. Overal waar Miss MoneyMaker is geweest, roepen de gasten: doen we nog een rondje?

Miss MoneyMaker en haar moving table’ is te boeken voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen. Kijk op www.hartendames.com voor meer moving table-ideeën.

 

Hartendames

De Hartendames: troeven voor een te gek feest

Kaarten zijn onschuldig vermaak... totdat ze terecht komen in verkeerde handen! De Hartendames maken er een potje van. Zij spelen alsof hun leven ervan af hangt. Met humor en handigheid als handelsmerk. Ze foefelen en sjoemelen. Liegen en bedriegen. Spelen onder één hoedje. Je reinste doorgestoken kaart... met een knipoog.

Eenentwintigen. Beter bekend als ‘black jack’. Het spelletje ‘hoger-lager’, ‘Burenhulp’. Of het nu gaat om kaartspelen of vragenspelen, de Hartendames hebben het in de vingers. En ze zijn beslist niet op hun mondje gevallen. Hun namen – Esmeralda en Aldegonda – klinken misschien gedateerd. Maar die twee zijn niet van gisteren. Wie niet oplet wordt in de kaart gekeken. Afgetroefd. In het ootje genomen. Kaarten wordt een feest.

Voor de winnaars weerklinkt applaus. Wie niet tegen zijn verlies kan, mag met de vuist op tafel slaan. Geen probleem. De Hartendames brengen in de regel hun speeltafel mee. Op deze moving table is ook plaats voor typische ‘kaart-traktaties’ als plakjes boerenworst en ‘boerenmeisjes en -jongens’. De Hartendames breken het ijs en scheppen sfeer. Een gevat en gezellig duo. Dat hoog inzet als het om gastvrijheid gaat. Of ze passen? Ja, bij elke feestelijke gelegenheid!

  

 

Signoras Amorosas

Signoras Amorosas: roosachtig duo


Oogstrelend. Zinneprikkelend. De roos. Al eeuwen een dankbaar onderwerp van liederen en lofdichten. Nu het meeslepende middelpunt van een act die u zou moeten zien, horen èn proeven. Signoras Amorosas maken een feest van ieder evenement. Zij verstaan de kunst om gasten op het gemak te stellen. Zij knopen een praatje aan. Vertellen een grap. Zingen een lied. Geven relatie-advies. En wie zegt dat een buffet niet kan lopen? Als ‘tafeldames’ bereiden en serveren de signoras een keur aan tongstrelende traktaties. Signoras Amorosas brengen temperamentvol entertainment met een Italiaanse ondertoon. Een roosachtig duo voor een reusachtig evenement. Informeer ook naar de andere ‘moving table acts’ van Hartendames.  

De tablenette is ook inzetbaar op kinderevenementen. (prijs op aanvraag)


SIGNORAS AMOROSAS WALKING-ACT


Naast de moving-table-act Signora Amorosa kan nu ook gekozen worden voor de walking-act Signoras Amorosas. Originele animatie, eventueel afgestemd op een speciale gebeurtenis of persoon, flexibel en op tal van evenementen inzetbaar. Zo ontvangen de Signoras de gasten op charmante wijze en zorgen er voor dat het gastenboek wordt getekend. Spontaan en ontwapenend bewegen de Signoras Amorosas zich tussen het publiek. Aan elk luisterend en welwillend oor weten de Amorosas alles te vertellen over liefde en geluk, geven ze het publieke advies hoe de juiste relatie te vinden of te verbeteren. Gedurende de act mogen de gasten proeven van de door hen meegebrachte lekkernijen die vernuftigd zijn verborgen in hun kostuum.

BELANGRIJK – de act is geschikt voor binnen en buiten

 

Ome Henk, Bandparodie


Bandparodist Ome Henk is gespecialiseerd in bandparodie, en zoals het woord het al zegt, gebruikt Ome Henk dit in de ruimste zin van het woord.
Met ruim 15 jaar ervaring weet Ome Henk als geen ander wat entertainment is.

Als u Ome Henk binnen haalt, sleurt hij werkelijk de hele zaal mee in zijn act. Werkelijk uniek is dat een aantal personen met Henk in de spotlichts treden.

Het is altijd leuk dat een aantal gasten op een iets ongewone manier meewerken aan de show, vele andere feestvierders gingen u voor wat betreft de dolle kapriolen van Ome Henk. Dus wilt u voor uw jubilaris, collega of directeur een gastoptreden, dan is Ome Henk een absolute aanrader.

  

 

Wilberto Accordeonist

De verrassing begint al met zijn outfit en het personage dat hij speelt: is het een stijlvolle accordeonist, een bourgondiër, of Anton aus Tirol? De informele en verrassende manier waarop hij met de gasten omgaat vormt de basis voor een gezellig feest waarbij de gekste dingen kunnen gaan gebeuren...

Door zijn jarenlange ervaring heeft hij inmiddels een grenzenloos muziekrepertoire opgebouwd in diverse stijlen: van subtiele achtergrondmuziek tot uitbundige meezingers voor groot en klein en van stijldansnummers tot vette swing!

Muziek


Wilberto werkt niet met een vast muziekprogramma. De muziekkeuze wordt afgestemd op de sfeer van het feest en op de reacties van de gasten. Samen maken we er een gezellig feest van!
 

Kleding

Naast zijn muzikale inbreng zal Wilberto ook zijn kleding en rol afstemmen op de sfeer van het feest. Eerdere rollen die hij speelde waren: Bourgondiër, zigeuner, middeleeuwse troubadour, matroos, Italiaan, Fransman, "Peer van Brussel" uit België, Anton aus Tirol, muziekpiet uit Spanje........... In welke rol zou U hem willen zien?

Presentator

Misschien is het prettig om op uw feest iemand te hebben die uw gasten ontvangt, hen de weg wijst, het buffet of andere belangrijke zaken aankondigt...... Wilberto kan dit op zeer ludieke wijze invullen.

 

De FUNFARE, een doorlopend succes!

De Funfare is een minifanfare met veel humor, "silly walks" en hippe muziekjes: een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act. Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Er ontstaat een gezellige sfeer met lachende mensen, dansende en meelopende kinderen. Zodra de Funfare voorbij komt staat iedereen er voor stil of houdt op met praten, kijkt verbaasd en lacht. Het concept van de Funfare voldoet duidelijk aan een behoefte. In haar korte bestaan (opgericht augustus 2002) heeft zij keer op keer bewezen op tal van zeer uiteenlopende gelegenheden een ideale verrassing, eye-catcher dan wel bijzondere aanvulling te zijn. We kunnen gerust stellen dat de Funfare een gat in de markt heeft ontdekt.

Het marcheren en de muziek (variërend van bijvoorbeeld house via een Braziliaanse carnavalsmars tot Weense wals) wordt voortdurend afgewisseld met rare pasjes, merkwaardige bewegingen, theatrale humor, vrolijk gezang en af en toe zelfs acrobatische toeren!
Regelmatig wordt er "op de plaats gerust" waarbij vrolijke, veelal Nederlandstalige nummers, top-40 repertoire dan wel kolderieke korte muziekjes ten gehore worden gebracht.

De Funfare is overal op haar plaats. Geen ruimte te groot of te klein (van voetbalveld tot tuinfeest), geen publiek te dol (van kindercrèche tot driedelig pak) en geen feest te gek (van discoparty tot fanfarejubileum).

  

KING OF BINGO

Na vele omzwervingen in zijn turbulente carrière en optredens met ‘de groten der aarde’ van Amsterdam, Parijs en uitverkochte zalen in Las Vegas, is Huibke weer terug in Nederland met zijn nieuwste vinding: KING OF BINGO

Met zijn rijk gevulde, mobiele bingo-paleis begeeft Huibke zich tussen de gasten. Hij is ervan overtuigd dat er aan nostalgie in ons dagelijks leven niet te ontkomen is. Door middel van spel, spanning en puur entertainment weet hij ieders aandacht te trekken. Rap van tong, ondersteund door een vrolijk pierement laat de KING OF BINGO met dit oeroude spel iedereen genieten.

Huibke weet als geen ander dat groot en ingewikkeld niet altijd de sleutel tot succes is. Maar juist de eenvoud en de juiste verschijning maken deze creatie speciaal. En vraagt men erom: Huibke zingt ook graag voor uw gasten!

 

 
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement
  • Frits Amusement